Torsk i ugn med pepparrot

Enkelt, gott och smarrigt.
Måltid Lunch & Midddag
Portioner 4

Ingredienser
  

  • 4 st torskbitar frusen eller färsk (Grimsis har fin fryst kvalité, finns i egen frysbox i de flesta butiker)
  • 2 dl ghee
  • 2 buntar persilja
  • 10 cm färsk pepparrot
  • salt & peppar
  • citronklyftor vid servering
  • servera gärna med kokt potatis eller ris och gröna ärtor

GÖR SÅ HÄR
 

  • Sätt ugnen på 200 grader
  • Smörj en form med lite ghee och lägg i fisken och salta och peppra
  • Koka potatis och ärtor
  • Sätt in fisken i ca 20-25 minuter i ugnen
  • Smält ghee och hacka i persiljan
  • Skiva citronen och riv pepparroten
  • Servera fisken med potatis, ärter, ghee och pepparot
SÖKORD Äggfri, Glutenfri, Mejerifri