
Torsk i ugn med pepparrot
Enkelt, gott och smarrigt.
Måltid Lunch & Midddag
Portioner 4
Ingredienser
- 4 st torskbitar frusen eller färsk (Grimsis har fin fryst kvalité, finns i egen frysbox i de flesta butiker)
- 2 dl ghee
- 2 buntar persilja
- 10 cm färsk pepparrot
- salt & peppar
- citronklyftor vid servering
- servera gärna med kokt potatis eller ris och gröna ärtor
GÖR SÅ HÄR
- Sätt ugnen på 200 grader
- Smörj en form med lite ghee och lägg i fisken och salta och peppra
- Koka potatis och ärtor
- Sätt in fisken i ca 20-25 minuter i ugnen
- Smält ghee och hacka i persiljan
- Skiva citronen och riv pepparroten
- Servera fisken med potatis, ärter, ghee och pepparot
SÖKORD Äggfri, Glutenfri, Mejerifri