Bananglass på pinne

Busigt enkelt att göra och väldigt uppskattat av barnen.
Måltid Efterrätt, Mellanmål
Portioner 4

Ingredienser
  

  • 2 st bananer
  • 200 g mörk eller ljus veganchoklad
  • valfri topping av kokos eller hackade nötter

GÖR SÅ HÄR
 

  • Dela bananerna i två delar och stick in en pinne i bananen
  • Lägg bananerna i frysen i ca 2 timmar på ett bakplåtspapper eller ett fat
  • Värm chokladen i en kastrull i ett vattenbad och rulla dom frusna bananerna först i chokladen och sedan i valfritt strössel
  • Låt bananerna ligga i frysen ytterligare 1 timme

TIPS

Heta dagar är det gott att smaksätta chokladen med lite flingsalt för en saltare touch. 
SÖKORD Äggfri, Glutenfri, Mejerifri

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Betyg