Om oss

Det du fokuserar på växer
Medvetenhet skapas inifrån
Näring från ren och naturlig mat

Diana Abrahamsson har en bakgrund som “multisymptom-frisk”. I flera årtionden av multipla ohälsosymptom som bara ökade i intensitet utan att synas utanpå och utan att få hjälp i vården. Då provsvar var normala tog Diana sin hälsa i egna händer.

Tillsammans med läkaren Dr Peter Martin som startat en funktionsmedicinsk läkarmottagning i Göteborg gick de djupet och tittade på de bakomliggande orsakerna till ohälsan. Det visade sig att Dianas inre biokemi var i total obalans; oxidativ stress, överväxt av bakterier, vitamin- och mineralbrister, tarmflora i kaos och många av kroppens funktioner var satta ur spel.

Steg för steg återställde de kroppens funktioner genom att ge kroppen vad den saknade i form av näring efter det att objudna gäster i form av elaka mikrober var bortrensade. Sista biten till den avgörande fullständiga hälsofriheten skapade Diana helt själv genom egna mentala strategier för att lämna sitt “gamla jag “och skapa sitt nya ”på-riktigt-friska” jag. 

Diana och Dr Peter Martin byggde tillsammans upp verksamheten på Funmed, som idag är Europas största funktionsmedicinska läkarklinik. Efter fyra kunskapsrika och utvecklande år som klinikchef på Funmed startade Diana Skapa Hälsa med Mikaela som vänder sig till friska företag och individer. Målet är att öka kunskap om grundläggande samband i vår inre och yttre miljö som skapar fysisk och psykisk hållbarhet.

Diana har även stor erfarenhet av hälsoförbättringar för barn och hur barns obalanser kan ta sig i uttryck.

Mikaela Parmlid har en bakgrund som golfproffs i USA på LPGA-touren och som 20-åring var hon en av de bästa i världen. Med klivet in i proffslivet på riktigt insåg Mikaela ganska snabbt att det konkreta, det vill säga de tekniska förmågorna, inte är tillräckligt för att ta sig till nästa nivå. Det fanns något annat som krävdes för att nå allra högst och det var inte klubborna, tekniken eller all fysisk träning – det var det mentala tillståndet.

I 12 års tid fick Mikaela hjälp i USA av professionella mentala rådgivare för att utveckla strategier för att både må bra och prestera – med känsla.

Under de sista 10 åren har Mikaela arbetat med att utvecklat dessa strategier och coachat andra elitidrottare, team och företagsledare till prestation och samtidigt må bra.

För att växa med hållbarhet är det viktigt att låta utvecklingen vara del av sättet att ta sig an utmaningar. Mikaela har utvecklat unika strategier för att nå resultat och balans – och de fungerar lika bra på OS-idrottare som på vem som helst som vill utvecklas framåt på ett nytänkande sätt och bara vill må bra i sitt liv.