Om oss

Det du fokuserar på växer
Medvetenhet skapas inifrån
Näring från ren och naturlig mat

Mikaela Parmlid har en bakgrund som golfproffs i USA på LPGA-touren och som 20-åring var hon en av de bästa i världen. Med klivet in i proffslivet på riktigt insåg Mikaela ganska snabbt att det konkreta, det vill säga de tekniska förmågorna, inte är tillräckligt för att ta sig till nästa nivå. Det fanns något annat som krävdes för att nå allra högst och det var inte klubborna, tekniken eller all fysisk träning – det var det mentala tillståndet.

I 12 års tid fick Mikaela hjälp i USA av professionella mentala rådgivare för att utveckla strategier för att både må bra och prestera – med känsla.

Under de sista 10 åren har Mikaela arbetat med att utvecklat dessa strategier och coachat andra elitidrottare, team och företagsledare till prestation och samtidigt må bra.

För att växa med hållbarhet är det viktigt att låta utvecklingen vara del av sättet att ta sig an utmaningar. Mikaela har utvecklat unika strategier för att nå resultat och balans – och de fungerar lika bra på OS-idrottare som på vem som helst som vill utvecklas framåt på ett nytänkande sätt och bara vill må bra i sitt liv.