Födoämens test

Nu är det dags att ta reda på hur bränslet du dagligen tankar med påverkar dig; din kropp, dina känslor, dina tankar och din energi- nivå. Ett test som ger dig en personlig pusselbit för att hitta din energigivande kost.

FÖRBEREDELSER

Ta fram ditt testmaterial och läs noga igenom de instruktioner som medföljer. Notera: Ta ej testet om du har feber, annars är det fritt fram att ta när du vill. En bläckpenna behövs också, så ta fram en sådan också.

PROVTAGNING STEG FÖR STEG

1 Plocka fram allt provtagningsmaterial och ta provet på dig själv eller med hjälp av någon i din närhet.

2 Fyll i uppgifterna, både på blodprovskortet och testformuläret.

3 Låt ditt blodprov torka i 24 timmar.

4 Lägg blodprovskortet först i den lilla zippåsen och sedan i det för frankerade vadderade kuvertet tillsammans med ifyllt testformulär. Posta på närmaste brevlåda.

 

Hälsofördelar

När du förstår vilken kraft maten har i din kropp, kan du börja bygga hållbar hälsa. Testet du gjort svarar på vad din kropp tycker om det du äter.

Din hälsa är din trädgård, den växer och förändras konstant precis som allt annat levande. För att din trädgård skall frodas behöver du se till att gödsla med näring och rensa bort ogräs.

Den största hälsofördelen är att du faktiskt har möjlighet att påverka ditt framtida hälsoliv, att du kan förekomma ohälsa. Det är du som kör, styr och väljer väg och får din värld att snurra i den riktning du vill. Mäktigt!

Här är vinster som du kan uppleva när du blivit medveten om och åtgärdat dina födoämnesintoleranser:

1 Skarpare sinne – minska hjärndimma, ångest/depression, hyper- aktivitet och problem med korttidsminnet.

2 En lugnare mage – mindre gaser, svullnad, sura uppstötningar, förstoppning, diarré, kramper och smärta i mage och tarm.

3 Minskad smärta – lindra artrit och smärta i leder, muskler, rygg.

4 Befrielse från viss återkommande huvudvärk och migrän.

5 Friskare hud – lindring av eksem, acne, rosacea, och psoriasis.

6 Underlättad andning – minskning av klassiska symptom på allergier som astma, nästäppa, rinnande näsa och upprepade luftvägsinfektioner.

7 Ökad energi – i stället för energilöshet, trötthet, muskelsvaghet och svårigheter att sova, kan du bli piggare och få mer energi.

8 Balanserad vikt – både att gå upp och ned i vikt kan vara ett symptom på inflammation.

9 Lindring och lugnande av autoimmuna sjukdomar.

Avsnitt innehåll
0% slutfört 0/2 Steps